ARKs logo som også er link til forsiden

UNGDOM I ARK

ARKs ungdomsafdeling består af forskellige vandaktiviteter. Vi har unge i alderen 13 år til 18 år Vi tilbyder optagelse i .

  • Tur- & kapkajak
  • Inrigger & Outrigger
  • Styrke- og motionstræning på land.

Vi træner året rundt, sommer vil primært være på vandet og vintertræning foregå for det meste indendørs, vi tilbyder cirkel- og styrketræning, samt gratis svømning og vinter o-løb.

Der vil være træning med faste trænere/instruktører på 1-2 faste dage om ugen dog vil der være mulighed for flere træningspas om ugen ifølge aftale med træner eller ungdomsleder.

Uanset om du ror kajak eller Inrigger/outrigger, er vi én ARK ungdom.

Træningsdage

Mandag kl 16:30 kajak
Torsdag kl 16:30. Kajak og Inrigger

Mål og værdier

Hvem er vi og hvad er vores værdi og mål ?

ARKs ungdoms afd. rummer alle typer af unge. Vi stiler efter gode træningsfællesskaber, vi sætter fællesskabet højt og altid har en ordentlig tone. Vi sætte stor pris på socialt samvær, fællespisning, overnatning og elsker at tage på forskellige ture.
Vi deltager i forskellige stævner både inden for kajak og inrigger/Outrigger.

Kajak deltager vi i div. sprint og Marathon stævner samt DM i begge kategorier. I Inrigger & Outrigger deltager vi i Amager regatta og andre sjove stævner.

Sådan bliver du medlem

Der er ingen optagelsesgebyr for ungdomsroere og man får en måned gratis som opstart. Man skal kunne fremvise et svømmebevis på 600 meter (højest 2 år gammelt) den første gang man møder op.

Man skal skrive en mail til den bådtype, som man har lyst til at starte i. Vi vil kontakte jer med nærmere information om opstart, da det er vigtig for os, at I får så god en opstart som muligt .

Kajak: skriv til ungdom@arok.dk
Inrigger/Outrigger: skriv til Inriggerungdom@arok.dk

Vi glæder til at møde jer

ARKs Træner/instruktør team .